Stort bæredygtigt sommerudsalg

Stort bæredygtigt sommerudsalg

Stort bæredygtigt sommerudsalg 900 1024 BedreMode.nu

Hvis du er gået forbi bare en eneste tøjbutik i løbet af sommeren, så ved du hvad tid det er. UDSALGSTID! Jeps, tiden hvor neon skilte fortæller dig at du skal skynde dig at få fingre i vildt billige ting.

Man kan mene hvad man vil om udsalg, men hvis du alligevel har nogle ting i kikkerten, så er det smart at få det til lavere pris. Og hvis du vil have mere bæredygtigt tøj ind i din garderobe, men synes det normalt er lidt dyrt, så er det nu du skal slå til. Jeg har lavet sommeren store guide.

Normalt et kæmpe arbejde, men jeg har denne gang brugt siden Polyvore, som hjælper gevaldigt på hastigheden. Håber I stadig kan finde ind til de fine udsalgsvarer, men sig lige til hvis der er nogle problmer. Det giver et ekstra klik til jer, men jeg håber I forstår. Det er også det program jeg bruger til at holde styr på min garderobe btw, og I kan følge mig lige her.

Udsalgstøj til sommerhuset

Jeg har kaldt den første samlings sommerhusstemning. Det er udpræget ferie/sommer/sol stemning og til dig der stadig har noget ferie tilbage (eller som mig prøver at bringe feriestemningen med på arbejde)

Bæredygtigt udsalg - sommerhusstemning

Gode basiskøb på udsalg

Den næste katagori giver lidt sig selv – men udsalget er en god anledning til at shoppe bæredygtigt basis tøj til lidt billigere penge. Køb den t-shirt du synes er hård at prioritere til fuld pris. Jeg lover den er pengene værd.

 

Bæredygtig udsalg basic

 

Til kontoret

Det her blev helt klart den største katagori, men pludselig var der bare så meget godt office wear.. Udsalget er jo også et perfekt tidspunkt at begynde at tænke på efterårsgarderoben.

 

Bæredygtigt udsalg - kontor

Jeg vil også lige sige, at River & Raven også kører et ret så lækkert udsalg, men det virkede ikke sammen med polyvore.

Hvad er du på udkig efter under årets sommerudsalg?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne