Shopping ønsker og prioriteringer

Shopping ønsker og prioriteringer

Shopping ønsker og prioriteringer 150 150 BedreMode.nu

14.10.22 shopping drømme og prioriteringerPullover – The Baand // Coat – Kuyichi // Pants – Tusnelda Block // Denim Shirt – Esprit // Cardigan – Aiayu // White Shirt – Kuyichi // Dress – Jackpot // Scarf – Care by me //

Wow – det er som om at grå bare er den farve jeg drages mest mod her til efteråret… Kan det hænge sammen med uger fulde af regn? Og så også fordi at mange af mine – omend fornuftige – køb sidste vinder var farverige.

 

Alle items ovenover er på en drømme-ønske liste. Men højest ligger klart tre ting;
Lang grå cardigan. Jeg kan bestemt se hvordan den kan gå sammen med alle mine skjorter og på den måde er det klart det stykke tøj jeg sukker allermest efter lige pt, og som jeg hver morgen synes jeg “mangler”. Men jeg har en del cardigans, og striktrøjer så det er ikke fordi jeg ikke kan sammensætte utallige outfits uden at fryse. Lige nu står det mellem denne fra Aiayu eller denne fra Museknitwear.
Løse smukke bukser. Når underdelen fungerer synes jeg at det er svært at have tøjkrise. Og selvom jeg har underdele der fungerer har jeg pt brug for noget der ikke strammer, men som stadig kan løfte en simpel pullover.
Hverdags kjole, gerne grå. Jeg går tit og synes at jeg mangler en god kjole der kan gøre at jeg bare føler mig påklædt med et par strømpebukser og et tørklæde. For mig er det hvad der kan gøre sommeren så god påklædningsmæssigt; at man kan tage et stykke tøj på og være påklædt.

En jakke har jeg brug for i den bredere forstand, som i jeg har alternativer der kan bruges, men drømmer om den helt rigtige uldjakke. Har dog besluttet at jeg ikke mangler den nok til at gå efter en konventionel løsning. Skjorter og tørklæder er ting jeg bare aldrig kan få nok af synes jeg, og disse bud er gode at have i baghovedet når vi kommer ind i gave-give sæsonen og der efterspørges ønskelister.

Hvad har du på shopping ønskelisten lige nu?

ENGLISH: When looking deep, I know I do not NEED anything, but there are still things I think would make my wardrobe better and more appealing. This collage is a wish-list of all things I’d like in my closet, but there are three things that I am truly considering; a long cardigan, a loose dress pant, and a grey dress. Grey is the color I’m lusting for at the moment.

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne