Second-Hand Saturdays – Mors gamle jakke

Second-Hand Saturdays – Mors gamle jakke

Second-Hand Saturdays – Mors gamle jakke 960 360 BedreMode.nu

15.01.17 mors rulamsjakke1

Det er lørdag. Og jeg er har fundet et arvestykke frem fra gemmerne; nemlig min mors gamle rulams jakke fra engang i forrige århundrede. Den er dejlig rummelig, og førhen jeg har mest brugt den med et bælte i. For nylig hev jeg den ud af skabet igen, og syntes godt om den lidt oversize form.

Genbrug (eller second-hand) kan være så utrolig mange ting; arvestykker som her, købte ting, byttede ting, lånte ting osv. Fælles er bare at nogen har brugt det før. Det er godt fordi det forlænger leve tiden af et produkt, og nogle gange kan det erstatte et ny-køb. Jeg er vild med second-hand, og klær mig tit på, og indser der efter at et eller flere stykker tøj er brugte. Det meste af mit second-hand tøj er på den måde integreret i min garderobe. Det vil jeg gerne prøve at sætte fokus på, og vil bruge #secondhandsaturdays på instagram. Det kunne være fedt hvis du havde lyst til at dele billeder også.

15.01.17 mors rulamsjakke3

15.01.17 mors rulamsjakke pin2

Det er nu stadig en jakke som jeg halvdelen af tiden synes er fantastisk, og den anden halvdel synes er ganske out-dated. Det kommer lidt an på humøret. Men da jeg jo ikke fandt mig en frakke i 2014, og nogle dage synes det er for kedeligt med min dynejakke, så har jeg udfordret mig selv til at tænke ud af boksen.

Hvad synes I? Mors rulamsjakke – Go eller NOGO?

ENG: I will try to focus on second-hand on saturdays. It comes in many varieties, and I will try to explore some more. Please join me on instagram with #secondhandsaturdays. This is my mothers old coat that I inherited. It is cool and oversize, but I am still not sure I can pull it off?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
3 kommentarer
  • Dejligt med indlæg om dine secondhandkøb som er integreret i garderoben, det vil jeg glæde mig til at se mere af.
    Jeg har desværre ikk haft mulighed for at arve fra min mor skab siden jeg var 13. Jeg er knap 1 hoved højere end hende, og som ung vejede hun under 50 kg. Mine “feminine” former kan derfor ikke masses ned i hendes vintage.

    • @Trine Lykke – tak 🙂 Jeg glæder mig også til at sætte fokus på det. Det kunne være skønt at se nogle second-hand skatte fra dig også 🙂
      Ærgeligt med din mors tøj, men sådan går det jo. Min mor har et skønt Wrangler denim sæt som jeg altid har beundret, men aldrig kommer til at passe (hvordan kan hendes hofter have været SÅ små i 79?). Det, og så denne jakke, er nærmest de eneste ting der er at arve tøj-mæssigt.