Outfits

Samme outfit – to forskellige klimaer

samme outfit_2

Jeg er lige kommet hjem fra ferie i Marrakech. En ferie jeg havde glædet mig helt sindsygt til, og som var den første længere (10 dage) i 2 år – og første uden computer!

Jeg har lyst til at beklage stilheden herinde, men mon ikke I har klaret det meget godt? Jeg nåede nemlig kun at indstille to indlæg, ikke de fire jeg havde planlagt – OH WELL…

Men nu er jeg tilbage med så sindsygt meget energi i kroppen, at jeg tror det er løgn. Det er første gang jeg kommer hjem fra en ferie, uden at studielivet venter. Dvs det er også første gang jeg kommer hjem til et væld af opgaver – som er 100% selvvalgte. Jeg har lige så mange deadlines og skriveopgaver som enhver studerende, men det er mine egne! Og min indsats kan næsten direkte bestemme hvor hurtigt den lille business vokser… Jamen er det ikke skønt!

Samme outfit – stylet til kulde og varme

Efter sådan et glædes udbrud, så er det tid til at snakke om tøj igen. I får masser af billeder – både fra Marrakech og fra kolde Danmark. Det skal nemlig handle om et outfit jeg havde på nogle uger inden vi rejste. Og så igen under vores rejse.

Jeg synes det er skønt når et outfit kan du til forskellige ting. Så kan man ligesom have det længere tid i skabet.

samme outfit_1

samme outfit_5

Styling 1: Efterår og møder på kontoret

Den første styling er sådan som jeg mest har brugt toppen i min efterårs capsule – nemlig med en rullekrave indenunder. Den har sådan en fin ryg detalje, at jeg ikke synes en cardigan passer til, og derfor noget under. Man kunne ellers også godt tro at den magiske baggrund var fra ferien, men det er bare de smukke hængetræer ved Sct Jørgens Sø på Vesterbro.

Outfit detaljer: 
Bluse Sissel Edelbo (oprindeligt en kjole som jeg klippede bunden af)
Rullekrave i øko bomuld fra H&M Conscious
Svanemærkede jeans fra Piezak (modtaget i PR gave)
Støvler fra Ecco
Bælte i vegetabilsk garvet læder fra Ellos

samme outfit_3

samme outfit_4

Styling 2: Vintervarme og byvandring i syden

Den anden styling er mere simpel, men har den samme bo-ho vibe. Jeg valgte toppen den dag vi skulle se et gammelt palas og andre kulturelle steder – selvom den er lavet af indiske sarier, så synes jeg alligevel den passede bedre ind i de flotte marokkanske slotte end en hvid t-shirt ville.

Outfit detaljer:
Bluse Sissel Edelbo
Svanemærkede jeans fra Piezak (modtaget i PR gave)
Sandaler fra Kavat

samme outfit_6

Så hvad kan du bedst lide? Sommer eller efterårs styling? 

Har du et item som også passer til flere årstider?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Marianne Luna
  19/11/2017 at 16:05

  Det er så fin en måde at style en kjole og bluse på ved at putte en langærmet bluse indenunder, for det gør den mere synlig end med en cardigan. Jeg er selv meget cardigan-typen, men øver mig i at gøre det samme, som du gør her.

  Særligt en kjole jeg har fra Tricotage er særligt godt netop med en langærmet sort bluse indenunder, fordi det giver den lidt kimono-vibe om vinteren. Til gengæld mangler jeg faktisk en ordentlig, sort bluse. Jeg skal vist på uldshopping hos Tricotage – ved du, om deres Joha-bluser er gode?

  • Besvar
   johanne
   19/11/2017 at 16:46

   Ja det er nemlig super fint til nogle kjoler/bluser.
   Jeg har ikke selv haft en JOHA bluse, men mærket på dem, og de virker super lækre.
   Ellers har Dilling også denne sæson tilføjet en lækker rib-kvalitet, endda med høj hals. Den har jeg prøvet, og synes den er mega elegant. Må vist også hellere have en selv.

  Skriv en kommentar