Hverdagstøj Outfits Personlig

Outfit: Velkommen Forår

aarhus outfit 5

Jeg tror aldrig bloggen har været stille så længe, men det er fordi vi har flyttet den til en ny server. Det betyder også at den lige om lidt skifter udseende, og kommer til at matche alle de andre Sustain Daily blogs. Men mere om det, når det sker, for først er der lige noget forår der skal markeres. Marts teasede med det, men jeg havde stadig min dynejakke på de fleste dage. Den er nu pakket væk, og jeg glæder mig til dage på en bænk i solen.

Dette forår vil jeg gerne:

 • Drikke kaffe i solen og spise masser af nicecream
 • Og forsøge ikke at spilde på min nye skjorte
 • Udforske nye silhuetter og lege med løst på løst
 • Gå på loppemarked og finde fine kopper eller skjorter
 • Gå mine blomstersneakers til, og derefter danse i solen med dem
 • Købe flere grønne planter (som kan blomstre) og færre afskårne blomster
 • Spise sundt med masser af grøntsager
 • Sy en forårsjakke (mere om det)
 • Opdatere bloggen med nyt tema, header og det hele
 • Blive mere kreativ når det kommer til min egen garderobe

aarhus outfit 4

aarhus outfit 3

OUTFIT:
Jeans: Secondhand

Boots: Old but re-colored
Shirt: H&M Conscious made from Lyocell
Kimono: Homemade

Min hjemmelavede kimono er stadig en favorit, og den får altid så mange komplimenter. Selvom jeg nu tror at det er stoffet, og ikke mine sy-skills der er grunden til det. Også jeans og støvler har et par år i min garderobe. De grå jeans har fået første del af deres forårs make-over, som var at klippe kanten af. For første gang i år har jeg planer om at lave DIY slidtage på et par jeans, og det bliver disse. Jeg har overvejet det i mange år, men endelig skal det ske. Jeg er sikker på at det vil tilføje noget kant til mine outfits,  men først når det er varmt nok til at have hul på knæene.

Skjorten er ny, og var en del af mit “påskeæg” fra svigermor. To hvide skjorter blev det til, men denne bliver nok favritten fordi den er lavet i det blødeste lyocell. Det materiale er blevet mit totale yndlingsmateriale, og jeg er så glad for at det både er bæredygtigt, smukt og rart at have på.

Hvad er jeres forårs planer?

aarhus outfit 2

 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Andrea H
  10/04/2016 at 06:49

  Hi johanne! You look beautiful, and the kimono is awesome! I can’t wait to hear more about the spring jacket you will be making.

  I’d love to hear more of your thoughts on the H&M Conscious line!

 • Skriv en kommentar