Outfits Personlig

Outfit: Et øjebliksbillede og endnu en nederdel

graduation outfit 2

graduation outfit 1

God mandag derude. Jeg er virkelig træt af glatte gader og sne – måske kan I fornemme det på alle de nederdels billeder på det sidste.

Outfittet her havde jeg på da jeg fik mit bevis fra KEA. Jeg havde egentlig synes at outfittet var rigtig smart, da jeg tog hjemmefra, men oppe på skolen var jeg alligevel underdressed. Det sker egentlig ofte, for min garderobe er ret casual. Er jeg den eneste som tit ender i den mere casual ende til events?

graduation outfit 4

Min mandag står på en masse praktiske gøremål, både for mit eget “projekt freelance” og for Sustain Daily. Det er alt fra at ringe til Aarhus Stiftidende for at høre om de vil skrive om vores Aarhus filmvisning, til at opdatere min LinkedIn, og besøge et PR bureau i eftermiddag.

Ikke to dage er ens for tiden, og det er skønt, men også stressende. De af jer som følger med på insta, så måske at jeg fredag kludrede lidt i mine aftaler, og derfor ikke dukkede op til et møde. Det er mega kikset. Men i stedet for at slå mig selv oven i hovedet med det, kan jeg kun prøve at strukturere mit liv endnu mere, gøre det fast hvornår jeg laver hvad, og få vaner ind som understøtter det.

Men der er kæmpe grund til at grine og smile hver eneste dag, og det er vigtigt. Der er ikke noget jeg hellere vil end det her:

 • At fylde al min viden og begejstring over bæredygtig mode ind i bloggen;
 • At hjælpe Sustain Daily til at blive en virksomhed i 2017 og et stærkt fællesskab af bæredygtig ildsjæle;
 • Og at forsøge at hjælpe bæredygtige brands skabe sejt content, der fortæller deres historie!

graduation outfit 3

Outfit detaljer

Nederdelen har I ikke set før. Den er fra Öenling (modtaget som gave) og er lavet i materialet Cupro. Cupro er et smukt og blødt materiale lavet af bomuldsplanter. Det er ikke bomuld, fordi det er regenereret, men det er godt fordi det er lavet af en del af planten som man førhen bare smed væk/brændte.

Jeg synes ikke nederdelen gør sig vildt godt sammen med strømpebukser, hvorfor I ikke har set den så meget endnu. Men jeg ved bare at den bliver god til sommer. Måske jeg bare skulle pakke den helt væk indtil det er tid til bare ben – jvnf min mission om at have et skab fyldt med favoritter?

Strikken fra Aiayu kender I jo, og tørklæde og taske er begge fra genbrug.

Hav en dejlig mandag derude!

 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

Relateret indhold

8 kommentarer

 • Besvar
  Marie
  13/02/2017 at 08:53

  Den nederdel der er for læks – også med strømpebukser! 😀

  • Besvar
   johanne
   13/02/2017 at 09:20

   Det er rigtigt – men den klistrer en lille smule – i hvert fald til de tykke strømpebukser man har brug for for tiden, for at holde varmen. Det er meget bedre med en 60 denier nylon strømpe, end en termo strømpe der gør begge materialer lidt elektrisk.

   • Besvar
    Marie
    13/02/2017 at 11:51

    Åh ja okay det kan jeg godt se! Så må den findes frem til foråret igen 🙂

   • Besvar
    Nina
    15/02/2017 at 10:12

    Tips til ‘klistrende’ nederdele – underskørt eller underkjole, gerne i silke – jeg har faktisk fundet mine som genbrug. De hjælper også med at holde varmen og kan ogsåbruges som stropkjoler om sommeren.

 • Besvar
  Liselotte
  13/02/2017 at 15:32

  Vedr. din – på godt og ondt – meget almindelige hukommelse:)

  Det eneste sikre for mig, hvis jeg virkelig skal huske en aftale, er en kalenderaftale på computer + iPhone, der bipper af mig dagen før + 2 timer før.

  Der er mange fine ting at sige om papirkalendere, men man kan altså godt kombinere dem med en kalender på computer + iPhone.

  Jeg har selv misset en ting med en hel uges forskydelse, men det var kun et seminar, som jeg skulle deltage i, og havde glædet mig til … Så det gik kun ud over mig.

  • Besvar
   johanne
   14/02/2017 at 06:29

   Meget sødt at du kalder det en normal hukommelse 😉

   Jeg bruger kun elektronisk kalender, da jeg så netop har den på mig altid.
   Spændende at læse om evernote – ikke noget jeg bruger.

   Men jeg fandt i stedet ud af at google calender har noget der hedder “availability” hvor jeg kan plotte en masse ledige tider ind, og så sende dem til folk. På den måde kan se selv booke en tid i min kalender, og ingen dans frem og tilbage på mail og misforståelse. Det er jeg nu fan af.

   • Besvar
    Liselotte
    14/02/2017 at 10:31

    Nu er det oppe på min blog, undskyld forsinkelsen:)

 • Besvar
  Liselotte
  13/02/2017 at 21:40

  Jeg vil lige tilføje, at jeg fortæller lidt i morgen på min blog om Evernote, som også kunne være en mulighed for dig til at huske de vigtigste ting i dit arbejde:)

 • Skriv en kommentar