Outfit: Blue shirt and trench

Outfit: Blue shirt and trench

Outfit: Blue shirt and trench 700 958 BedreMode.nu

cphfw16 outfit 3Nogle gange går tingene ikke helt som planlagt – jeg havde jo lovet tre outfits med lyseblå skjorter, og en klar intention om at de alle skulle være i fine skarpe billeder. Oh well, sådan blev det ikke, men et blev det da til. Et meget lyst et af slagsen, og nu hvor jeg tænker over det, utrolig domineret af H&M Conscious*. Min lette trench er nok det bedste køb derfra til dato, og selvom den ikke var helt så mørk som på mine inspirations billeder, så synes jeg den lyse kombi fungerer.

Billederne her er taget af smukke Christina, som jeg jo rendte rundt med til modeugen. Lige efter disse billeder tog hun på arbejde, og jeg havde tænkt at tage videre til Bella Centeret hvor CIFF messen afholdes. Mit instagram feed fortalte mig nemlig at flere af mine yndlingsmærker holdt til der ude. Men kroppen sagde nej, og efter en kort intern diskusion vandt mavefornemmelsen og jeg sad i bussen på vej hjem.

Lyt til dig selv

Det blev i den grad dagens mantra. Både når det kommer til stil-valget, og valget om hvor meget dagen skal proppes med. Jeg vil indrømme at der er dage hvor jeg synes man skal presse sig selv lidt – ud af sine vaner og ud af sin komfort zone. Dette var bare ikke dagen for mig. Derfor fungerede det perfekt at holde sig til min elskede skjorte, og tage hjem da jeg gjorde. Jeg tror det med at lytte til sig selv er noget man må øve sig på, og finde den rette balance i. Stil mæssigt handler det for mig BÅDE om at gå tilbage til gamle klassikere, og at følge trends når lysten opstår. Fx måtte jeg bare have denne jakke da jeg så den for to år siden, selvom det ikke var min gængse silhuet. Og sådan har jeg det med løse bukser til foråret. Det er også at lytte til sig selv synes jeg.

* Fun/Sørgelig fact – hvergang jeg nævner at noget af mit tøj er fra H&M Conscious så kan jeg ikke lade være med lige at gå ind på webshoppen for at se om der skulle være noget nyt spændende. Og ganske rigtigt, om der ikke var intet mindre end to kjoler jeg godt gad eje?

cphfw16 outfit 2

cphfw outfit 1

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne