Guides

Movies for your weekend

watching videos in bed

Jeg elsker at se film omkring hvordan ting er lavet. Det er min allermest nørdede side der kommer frem, og når de så også er smukt produceret så brister mit hjerte over, for den visuelle side smelter sammen med den faktuelle. Sådan nogle film er internettet heldigvis fyldt med, og jeg har samlet mine favoritter fra de sidste par måneder her. Hvis I ligesom mig har brug for en pause ind i mellem.

Først får I noget om recycling og materialer, hvilket jeg er total fascineret af – derefter går vi over i det mere visuelle hjørne og hylder traditionel håndværk; noget jeg heller aldrig bliver træt af at se på. Til slut har jeg fundet en video med et initiativ der ikke kunne være mere relevant.

ENG: I love watching movies about how stuff is made. It is where my inner most nerdy side gets out, and when it is combined with visually please images, my heart stops! I’ve found some videos that focus first on recycling, second on traditional crafts and thirdly a very relevant initiative.. Hope you will have a break today to watch some. 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar