Lyocell dress from Another View

Lyocell dress from Another View

Lyocell dress from Another View 700 958 BedreMode.nu

14.10.26 another view lyocell dress1Shirt dress – Another View

TAK! Fordi I var så søde da jeg i torsdags afslørede at jeg pt lider af shoppe-trang. Noget af det skønne ved at dokumentere min garderobe her på bloggen er, at jeg føler mig ansvarlig.

Før jeg går igang med at re-mixe og lege dress up i mine egne ting, vil jeg lige vise jer hvad jeg endte med at købe fra Another View. Da jeg besøgte dem for nogle måneder siden, lånte jeg tre ting for at tage billeder af dem. Den ene ting kunne jeg dog ikke finde ud af at levere tilbage, og måtte derfor købe den.

Faktisk opfylder den en af mine punkter på den shoppe-liste jeg prøvede at lave tilbage i februar; nemlig en afslappet kjole.

For at sige det lige ud, så er jeg knal glad for den beslutning, og jeg tror jeg vil få den brugt rigtig meget hen over vinteren! Næste gang I får den at se er det sikkert stylet over mine yoga-tights. Var der nogen der sagde comfort-clothes?

14.10.26 another view lyocell dress3

Kjolen er lavet i Lyocell*, fra den Østriske producent Lencing. Den er syet i Italien, på en fabrik med ordentlige forhold. Og så er det forøvrigt også en fabrik hvor 90% af deres energi kommer fra egne solceller. Derudover er designet et som jeg vil kalde tid-løst, og jeg glæder mig meget til at bruge den i mange år. Jeg har ikke lyst til at udnævne noget tøj som 100% bæredygtigt, for der er så mange ukendte faktorer – og fx kræver denne kjole et strygejern hver gang den har været vasket, hvilket tilføjer ekstra energiforbrug i brugsfasen. Jeg vil dog sige at den er godt på vej.

* En anden sjov fabric-fact fra damerne bag Another View: De mener at forskellen mellem Tencel og Lyocell er at Tencel er mere shiny, og Lyocell er mere mat.. Jeg har selv spurgt utrolig mange mennesker om denne forskel.

Kan I have en dejlig uge derude.

ENG: New in is this dress from Another View. I bought it after having borrowed three pieces to shoot pictures of. I couldn’t part with this shirt dress made from the softest Lyocell. It is made in Italy in a factory that is primarily powered by solar energy. And did I mention that it looks just as good on top of yoga-tights?

 

Follow me on FACEBOOKINSTAGRAM or BLOGLOVIN

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne