Personlig

Hvis jeg nu blev bedt om en ønskeliste

c900x1024-3

Det er jeg ikke blevet, og bliver det nok heller ikke. Men fordi der både er jul og fødselsdag oven i hinanden, og fordi jeg ligger syg, så må man vel gerne drømme.

Og hvad er bedre end vindues kiggeri på nettet foran dårligt tv?

Ps – jeps du læste rigtigt: syg.. Ikke sådan hospitals syg som det før har været men mere sådan, min krop siger fra og jeg holder derfor nogle for-real sygedage fra begge mine jobs! Kroppen har brug for lidt ro, men håber jeg er klar i morgen.

Men tilbage til mine ønsker. Jeg har browset hele min shoppeguide og fundet de fineste ting. Nogle bare fordi, andre som ville passe perfekt til min vinter capsule…

Min (meget lange) ønskeliste

My winter 2017 wishlist
Shop min ønskeliste:

Ja jeg gik lidt amok, men der er bare så mange fine ting. Overordnet set kan man vel dele mine ønsker ind i to ting; noget til hjemmet og noget til garderoben. Sidste år fik jeg af min far et års abonnement til magasinet Flow. Det kunne jeg godt ønske mig igen, eller måske til Frankie Magazine i stedet. Man er vel blevet magasin nørd 😉

Ellers er der jo bare virkelig meget tøj på listen… Og ja, jeg kunne måske godt have begrænset mig, men det ville ikke være lige så sjovt. Og da der ikke er nogen der har spurgt, så er listen jo mest lavet til mig selv.

Hvad ønsker du dig til jul?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

Relateret indhold

7 kommentarer

 • Besvar
  Tina KH
  14/12/2017 at 15:57

  Glædelig 14.december til dig og ønske om god bedring:-)
  Ved du hvad min gamle farmor sagde altid, man har lov at drømme – bare man ved, at det ikke altid er sådan, at man får det opfyldt.
  Jeg får kun gaver af min datter, i min familie gives ikke gaver, desværre for det er lidt kedeligt.
  Men du har lige vist en frakke og en kjole som lige er min stil, så jeg kunne jo købe en gave til mig selv:-)
  Pas på dig selv og hvil du bare din krop og ånd, så du er klar til jul.

  • Besvar
   johanne
   14/12/2017 at 16:18

   Kære Tina
   Hvor er det bare en dejlig kommentar. Og ja man har vel altid lov at drømme, og jeg håber også det fremstår klart at jeg på ingen måde tænker at alle, end måske ikke nogen af disse ønsker går i opfyldelse.
   Men det er dejligt at kunne inspirere og bliver kun beæret hvis du kæber en bæredygtig gave til dig selv fra min liste 🙏🏻🎁😘

 • Besvar
  Hazel
  14/12/2017 at 17:06

  God bedring! Jeg håber, at du snart er på toppen igen, men også at du kan nyde at tage det lidt roligt i nogle dage 🙂

 • Besvar
  Liselotte
  16/12/2017 at 23:57

  Vi køber gaver til os selv i november/december, fordi min mand helst ikke vil skulle købe gave til mig og omvendt. Vi er lidt besværlige.
  Jeg kom til at gå amok i år, to habitjakker fra Hope, en sort og en mørkeblå, og så lige et par grå bukser fra samme sted, fordi butiksejeren spontant gav mig 40% rabat på dem i går – og jeg havde ønsket mig dem længe.
  Og så lige 6 af verdens fedeste aflange notesblokke fra Designmuseum Danmark til 35 kr. stykket, så jeg kan lave ugeplaner de næste 5-6 år 😉
  Dem kan jeg anbefale og de har en fin forside med japansk inspiration og en Finn Juhl stol på. Så hvis du mangler en gaveidé, så er den lige der!

  • Besvar
   johanne
   17/12/2017 at 09:41

   Dejligt at I kan købe egne gaver. Så er man sikker på at det rammer plet.
   Vi har valgt at undvære gaver til hinanden, fordi vi ikke vil prioritere det økonomisk. Jeg synes dog det bliver mere og mere sørgeligt ikke at være på gave med min kæreste, så glæder mig til at der er råd. #nårjegbliverrig
   Kender ikke de omtalte notesbøger, men egen favorit er fra Kartotek, eller nu notem

   • Besvar
    Lene Gernow Simonsen
    17/12/2017 at 21:18

    Vi giver altid billetter til hinanden i julegave – fx koncerter eller teater. Så aftaler vi på forhånd en oplevelse vi kunne tænke os at have sammen og så køber vi det, så vi får en fælles, skøn oplevelse ud af det 🙂

    • Besvar
     johanne
     18/12/2017 at 06:02

     Det lyder også hyggeligt. Er det hele familien, eller kun de nærmeste?

  Skriv en kommentar