Hverdagstøj Outfits

Hvorfor du altid skal føle dig lækker, når du shopper!

outfit med high street favoritter4

outfit med high street favoritter2

I forbindelse med min praktik, har jeg et par gange været sendt i byen for at shoppe. Vi har nemlig fotoskydning om lidt, og dertil skulle der bruges lidt ekstra tilbehør. Af den grund fandt jeg en dag mig selv på strøget, hvor jeg gik ud og ind ad utallige butikker for at finde de perfekte bukser. På sådan en fokuseret shopping tur kunne man selvfølgelig godt bare ignorere alle andre, men det har jeg det svært ved.

Forkert tøj blandt med fristelser…

Jeg var kommet ud af døren i et outfit, der ikke føltes helt rigtigt, og forøvrigt også var lidt for varmt til den dag (faktisk den blå stribede bluse fra garderobe udfordringen, hvilket var den dag den fik dødsstødet). Det betød at jeg hele tiden gik og sammenlignede mig selv med tjekkede teenage piger (de eneste andre som shopper om formiddagen) og smukke ting på stativerne.

Ekstra slemt blev det i H&M, hvor de lige nu har en masse fine toppe med et grønt conscious mærke, og da denne hang til 49 kroner, så slog jeg altså til. Og fluks havde jeg betalt, var hoppet i et prøverum for at skifte, og så slappede jeg af. Væk var den slidt for stramme bluse, og på var en løs og moderne top, som både holdt mig afkølet og tilfredsstillede mine crawings.

outfit med high street favoritter5

Det er derfor jeg altid skal føle mig lækker når jeg shopper…

Jeg har oplevet det før, men blev denne dag ekstra bekræftet. Hvis jeg skal bruge flere timer et sted med mange fristelser, så er det vigtigt at jeg har tjek på mit outfit, og virkelig føler mig lækker. Med utallige muligheder for at gå forbi et spejl eller en blank rude, så er følelsen i mit outfit vigtigt.

Nu er det ikke fordi jeg har købestop eller noget, men jeg prøver altid at minimere impulskøb, og det letteste er helt klart at holde mig fra butikker. Hvis du, ligesom mig, gerne vil minimere impulskøb, så skal du måske lægge ekstra mange kræfter i dit outfits på dage med shoppemuligheder. Du har i hvert fald min støtte til at gøre dig ekstra lækker og tage dit favorit outfit på!

Ikke et fejlkøb

Når det så er sagt, så ser jeg ikke toppen som et fejlkøb, for jeg har allerede haft den på tre gange, og den passer super med fx min elskede lyocell jakke, og selvfølgeligt alt sort tøj. Jeg fandt jo frem til, via min garderobe udfordring, at jeg mest af alt elsker løse overdele, og her passer denne super ind. Når varmen nu kommer tilbage, bliver den også god.

outfit med high street favoritter3

Bukser med slim-effekt

Bukserne er fra Laurie (modtaget som gave) har boet på mig, ca siden jeg fik dem ind ad døren. De har en såkaldt magic slim effekt, som skulle give flad mave og god røv. Røven må I vurdere en anden dag, men jeg synes faktisk at jeg er ret enig med flad mave. For en ikke-højtaljet jeans, er jeg ganske tilfreds med min mave i dem.

Størrelserne er lidt store i det, og jeg er endt i en str 36, som jeg ellers aldrig kan klemme mig ned i. Faktisk er jeg rigtig glad for disse jeans, som med nogle få tilretninger (kortere ben) så tror jeg vi bliver rigtig gode venner hen over sommeren.

Hvordan har I det egentlige med bukse-bens-længder for tiden? Jeg har lyst til at de skal stumpe lidt, og kan slet ikke klar de der ankel-folder som ellers var meget fremme for nogle år siden. Jeans moden går langsommere end moden generelt, men den går helt klart i en retning. Og lige nu er stramme jeans på vej ud, og vi skal alle sammen have lidt stumpede bukser – hvad er du til?

Outfit:
Jakke i lyocell fra H&M Conscious
Top i regenereret polyester fra H&M Conscious
Jeans fra LauRie (modtaget som gave)
Sandaler fra Lilimill

Kan I have en dejlig fredag derude!

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

Relateret indhold

4 kommentarer

 • Besvar
  LIVING WITH LESS
  24/06/2016 at 16:09

  Hvor ser du dejlig ud, Johanne! Og dit hår er mega læx <3

 • Besvar
  Liv
  27/06/2016 at 06:06

  Rigtig god pointe. Vær lækker og undgå shop amok.

 • Besvar
  Juni måneds greatest hits hos bloggerne – Sustain Daily – inspiration til en bæredygtig livsstil
  02/07/2016 at 09:17

  […] anti-forbruger. Johanne har på den anden side shoppet lidt, men også tænkt over hvad hun har købt af impulskøb og […]

 • Skriv en kommentar