Hvad jeg købte i Malmö

Hvad jeg købte i Malmö

Hvad jeg købte i Malmö 900 1200 BedreMode.nu

hvad jeg købte i malmö 2

Kan hun få hele 3 indlæg ud af en enkelt lørdags-tur? tænker du måske. Og ja, som den dedikerede blogger jeg er, har jeg fået mest muligt ud af en lille tur til Malmö. I har allerede set outfit fra dagen, og en mini-guide til byen. Nu har jeg så tænkt mig at vise hvad jeg købte der ovre. Grunden er at jeg fik fingrene i et nyt materiale, og som den materialenørd jeg er, så måtte det deles.

Som jeg nævnte var jeg rigtig glad for Granit butikken, og her fandt jeg da også dagens fund. Nemlig et computer sleeve og dertil hørende pung. Jeg bruger dem begge hver dag, til min computer og alle de kabler jeg slæber rundt på (fx ekstra batteri til telefonen).

hvad jeg købte i malmö 4

De er begge lavet af et papir materiale, som på en måde er blevet slidstærkt og har fået voks så det kan holde til en smule fugt. Jeg er helt vild med både look og feel af materialet, og vil prøve om man ikke kan finde noget lignende andre steder. Er det bæredygtigt? Det må jeg lige undersøge mere, men hvis det er det samme som materialet beskrevet i denne artikel (og det virker det som) er det ret sejt.

Fra samme butik købte jeg en t-shirt som I så i dette indlæg. Den har tre certifikater; GOTS, Fair Trade og Living Wages.

hvad jeg købte i malmö 3

Et andet sted, som dog ikke nåede på min mini guide, var en butik ved navn Designtorget. Her fandt jeg den fineste lille bog. Bogen, Rekoguiden, handler om at leve mere bæredygtigt i hverdagen, og er samtidig illustreret i en skøn stil. Hvis I skal til sverige, eller har familie der ovre, så skynd jer at få fingre i bogen. Eller nej vent, for Sustain Daily burde egentlig lave en lignende på dansk.

Det sidste køb nåede jeg ikke at få billeder af før den blev våd, men jeg fik også en shampoo bar med hjem fra LUSH butikken.

hvad jeg købte i malmö 1

Synes I overhovedet det er spændende at læse om mine indkøb?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
1 kommentar