Hurtigt tip til opsmøgede skjorteærmer

Hurtigt tip til opsmøgede skjorteærmer

Hurtigt tip til opsmøgede skjorteærmer 900 1200 BedreMode.nu

tip til skjorteærmer 1

Hov!? Hvor blev outfit 5 og 6 af? Vi holder lige en lille pause, men de vender stærkt tilbage, bare rolig. Jeg vil nemlig vise et lille tip, som jeg selv fandt på for nylig – og det inkluderer faktisk en af mine items fra 10×10 udfordringen 😉

Læs også: 10×10 Summer Challange – 10 outfits med 10 styker tøj

Skjorten her blev en favorit fra det øjeblik jeg (impuls) købte den i genbrug, og jeg elsker at bruge den med opsmøgede ærmer. Eller mere korrekt; jeg bruger den KUN med opsmøgede ærmer. Det er jo sommer, og jeg synes også bare det ser bedre ud. Men der er bare et problem – de bliver ved med at falde ned, pga det glatte materiale. Og hvem har lyst til at gå og rette på sit skjorteærme hele tiden?

tip til skjorteærmer 2

Helt enkelt går mit tip ud på at sy nogle få sting i opsmøgningen, og så holder den sig oppe.

How to:

  1. Først smøger du ærmerne op i hver side, til den ønskede længde. Jeg foretrækker at de sidder lige over albuen, og måtte smøge “4 gange op”. Gør det foran spejlet, så de bliver lige 😉
  2. Så er det hen til symaskinen (eller frem med nål og tråd) og sy nogle sting frem og tilbage tre gange. Sørg for at matche skjorte- og trådfarve. To gange syning i hvert ærme, og sørg for at ramme alle lag.
  3. Vupti – dine skjorteærmer bliver oppe. Det kan ofte være en god ide, lige at pille lidt ved opsmøgningen så den ser tilfældig ud.

tip til skjorteærmer 3

Der er ingen der kan se de små sting langt fra, og jeg slipper for at rette på mit ærme.

Hvordan kan du bedst lide dine skjorteærmer?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne