Garderobe make-over og forårets farver

Garderobe make-over og forårets farver

Garderobe make-over og forårets farver 700 958 BedreMode.nu

garderobe makeover johanne2
before and after

Det er påske, det er forår, og jeg er ganske uinpirerert af min garderobe hver gang jeg kigger ind i den. Derfor tænkte jeg at det var på tide at tage et blik på gemmerne, og se hvad jeg har som kan findes frem, og hvad der hænger som kunne trænge til en pause. Jeg har ellers haft en kæmpe shoppetrang de seneste uger, men den holdes lidt nede ved at finde mit eget dejlige tøj frem fra gemmerne.

Der var en del ting som røg i kælderen, men også ting som fik lov at blive. Det er trods alt svært at forudse vejret de næste par måneder. Derfor hænger der også mere end jeg egentlig synes om, men sådan må de være i en mellem periode, hvor jeg trænger til fornyelse, men stadig fryser de fleste dage. Jeg har ikke et magisk-tal jeg prøver at gå efter, men jeg kan godt se at jo mindre der hænger, jo mere får jeg brugt.

Hvor mange stykker tøj prøver I at ramme?

garderobe makeover color palette

Ved at rydde ud og finde frem, kunne jeg også se en “ny” farve palette tage form, og jeg synes det er rart at få overblik over hvilke farver der er i skabet. Grå og blå dominerer, og sådan har jeg det jo bedst 😉 Det hjælper at have en fastlagt farveskala, fordi det holder mig fra at købe noget som falder helt udenfor og ikke passer med resten.

garderobe makeover johanne1

Oprydningen betød også at jeg fandt denne gamle favorit frem. Den er muligvis en gammel fast-fashion sag, men jeg kan lige så godt elske den, når nu jeg ejer den. I får den allerede at se in-action på fredag.

Denne gang var der mange ting som fik “sparket”, og største grund er at jeg vejer mere end jeg gjorde for et år siden, og derfor var ting for små. De ting sælger jeg på loppemarked allerede nu på mandag, i Nørrebro Hallen.

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer
  • Det kunne være at jeg skulle få skubbet min påskerøv, som ellers har vænnet sig for meget til ferie, ind og få ryddet ud i skabet. Jeg føler virkelig ikke jeg kan finde inspirationen i øjeblikket, men det kan være at en god oprydning ville gøre godt, men finder næsten altid glemt guld. 🙂

    Frejjack.com

    • @Fejjack – Det synes jeg endelig du skal gøre. det gav i hvert fald mig fornyet energi og lyst til det tøj som faktisk hang i skabet.