Foredrag

foredrag om bæredygtig mode

Jeg hjælper kvinder med at klæde sig efter deres værdier vha bæredygtig mode. De færreste kender deres stil, men de fleste har en idé om hvilket værdier de vil leve efter. Men hvor ofte når de værdier helt ind i garderoben?

Det er min passion at bringe det derind.

Foredrag om bæredygtig mode

Fra tøjspild til garderobeglæde med bæredygtig mode

Er du klar til at se dit tøjforbrug i øjnene?

De fleste har hørt at tøjindustrien er en af de mest forurenende i verden. Men hvad kan vi almindelige forbrugere egentlig gøre, og hvordan finder du rundt i modejunglen?

En bæredygtig garderobe starter hjemme i skabet, men jeg tager dig også igennem de forskellige tilgange, der er til at shoppe bæredygtigt, og giver dig en en grundlæggende viden om bæredygtige materialer og produktionsforhold.

Foredraget er ikke en dundertale mod tøjindustrien, men en entusiastisk guide til hvordan du selv kan gøre en positiv forskel gennem dit tøj.

Pris for et foredrag på 1,5 time: 5.000 kr + moms og transport.

Hvorfor kan jeg snakke om mode og bæredygtighed?

Jeg har selv været på en lang rejse, fra storforbruger af billigt tøj, til nu at eje et skab fuldt af opturs outfits og bæredygtigt tøj. Netop den rejse ønsker jeg at tage mange flere kvinder med på.

Med en professionsbachelor i Fashion Manager (en uddannelse i at producere tøj) i ryggen, og 5 års passioneret blogging omkring bæredygtig mode, har jeg en stor viden og erfaring inden for emnet. Jeg har snakket med næsten alle bevidste danske designere, er en KÆMPE materiale nørd, og trasker jævnligt byen rundt for at besøge de nyåbnede bæredygtige butikker.

I 2016 stiftede jeg Sustain Daily, Danmarks bæredygtige livsstilsmagasin, sammen med to med-stiftere, Ditte Rosenquist og Emma Slebsager. Siden da, har jeg kontinuerligt optrådt i medierne og været en stemme i debatten om at få mere bæredygtigt tøj ind i danskernes skabe. Se hvilke medier jeg har været i her.

Book mig til et foredrag, eller skriv for spørgsmål til johanne@bedremode.nu