Outfits

Festival stil – i byen

14.06.30 festival stil

Jeg er ikke til festival, og har ingen kvaler over ikke at være det, faktisk nærmere det modsatte. Det er bare ikke mig. Men derfor kan jeg stadig blive inspireret af alle de fede festival indlæg som blogland flyder over med i disse dage hvor både Roskilde Festival og Glastonbury i England løber ad stablen.

Jeg er for tøj der gør at du kan bevæge dig og have det godt. Gerne lidt farver og så en enkel styling. Og ikke noget strygejern. Derfor har jeg fundet de her billeder frem som jeg synes er ganske festival-agtige. Og så har man det også godt med at have det på; det er nemlig den fineste skjorte/kjole fra Aiayu i Økologisk Bomuld. I har set den før, men den er stadig ganske flot.

Man kan nok også være helt sikker på at arbejderne har det rigtig godt. Det er jo noget der er kommet en smule (eller meget) fokus på for nylig, hvor en kunde fandt en skjult seddel i sin kjole, købt i Engelske Primark. Selvom jeg er af den overbevisning at det nok er aktivisters arbejde, så synes jeg bare det er dejligt, hvis det får nogen til at tænke. Og allerhelst handle anderledes. På uddannelsen og når jeg snakker med designere, spørger vi hinanden hvad der skal få folk til at tænke over de ting vi ikke kan se – som miljøpåvirkning og arbejdsforhold. Måske er denne form for aktivisme et bud? Hvad synes du?

Grunden til at det rammer netop Primark er nok flere, men en af dem er at de blandt andet fik produceret tøj på fabrikken Rana Plaza i Bangladesh som styrtede sammen sidste år 24. maj. Derudover har de så vildt billige priser at man nærmest har svært ved at tro at nogen kan få løn i processen.  I debatten efter de her sedler er kommet frem – 3 i alt forskellige steder i England, er det især diskuteret om det er okay at gå efter et enkelt firma, som trods alt siger at de prøver at forbedre sig. Det er selv et spørgsmål jeg har svært ved for generelt vil jeg helst fortælle den gode historie.

14.06.30 festival stil2

14.06.30 festival stil3

 

14.06.30 festival stil4

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

Relateret indhold

2 kommentarer

  • Besvar
    Monique
    07/07/2014 at 21:34

    Virkelig flotte billeder! Keep up the good work 🙂
    Xx Moniquemaries.blogspot.dk

  • Skriv en kommentar