Efterårs garderobe – inspiration

Efterårs garderobe – inspiration

Efterårs garderobe – inspiration 150 150 BedreMode.nu

14.09.10 efterårs inspirationJeg elsker alt den inspiration der kommer med “change of season” – og ja jeg har også erhvervet mig en stak magasiner og følger diverse blogs der bugner af lækker efterårsinspiration. Mange gange hører jeg at folk føler sig begrænsede af, at skulle købe bæredygtigt, og jeg falder også selv ned i den stemning. Så derfor tænkte jeg, at jeg ville sætte mig selv den udfordring, at bygge en solid inspiration op gennem “bedre” mærker – udelukkende. Ja udvalget er mindre, men de er ikke så far off “moden generelt”. Generelt synes jeg at “bæredygtig” mode, som regel er lidt mere klassisk, men samtidig er det også meget det jeg drages imod, så det er svært at skelne. Der findes helt klart også noget mere avantgarde, kantet og anderledes der ude.  (links til sidst i indlægget, ingen billeder er mine)

De ting der inspirerer mig dette efterår, er faktisk rigtig godt repræsenteret på collagen ovenfor. Men derfor vil jeg nu alligevel prøve at sætte ord på.

Efterårs inspiration:
– Skjorter, skjorter og skjorter. Mine vil dette efterår forhåbentlig komme fra Aiayu og ellers fra genbrug og de mange der allerede findes i skabet.
– Lange cardigans, gerne i grå, sort eller marine blå. Det er en af de ting jeg ikke ligger inde med, og derfor står det højt på WANTED listen. Gerne fra Tricotage eller care-by-me eller ja næsten alle mine favorit “bedre” strik mærker har en der kvalificerer.
– Lang neutral kjole der kan sættes sammen med alt fra sneakers, ballerinaer eller tunge støvler. Maska er et godt bud her, men der findes helt sikkert også andre. Ellers kan det måske laves selv.
– Forskellige røde nuancer. Det er faktisk noget jeg de sidste mange år har haft inde over garderoben når vejret bliver lidt koldt. I år vil jeg overveje Jackpots muligheder ellers se hvad der dukker op.
– Sorte bløde jakker. De kan være lange eller korte, men helst med lidt struktur. De skal bruges over skjorter, strik og kjoler.

En laid-back stemning, lidt natur og lidt by. Det må være essensen af mit efterår. Forhåbentlig. Hvad inspirerer dig denne sæson?

ENGLISH: This is my fall inspiration. I love all the inspiration popping up in blogland and magazines. People, and I am not immune to this, often say that shopping sustainable or ethical can be limiting, and though that is true, I challenged myself to only source images through those brands. I am attracted to more classical stuff with a laid-back feeling. And that was actually quite easy to find. What I will try to incorporate into my own wardrobe is; Lots of shirts, some I already have, others I’ll acquire; Long cardigans are all over, and I hope for one in grey, blue or navy. Long, below the knee dresses in neutral colors or black; Different red nuances. (Links below, not my own pictures)

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10

 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer