Best content on Bedremode in 2015

Best content on Bedremode in 2015

Best content on Bedremode in 2015 150 150 BedreMode.nu

Jeg har ventet lidt, men kunne ikke helt lade være med at se tilbage på året 2015 på bedremode.nu. Det har været helt fantastisk, at have et forum, hvor jeg kunne udforske denne verden af bæredygtighed og tøj. Jeg ser det som bloggens vigtigste opgave, at vise jer, at man kan købe bæredygtigt tøj som er smart, moderne og tilgængeligt. Derfor er det altid sjovt at se, om det også er de ting I, læsere synes er spændende.

ENG: I’ve been waiting a little while but I couldn’t resist looking back on 2015 and seeing what worked and what didn’t. I will be looking at most seen posts and most commented posts on the blog, as well as most liked and most commented pictures from instagram, which I regard as a mini-blog.

Bedremode.nu

Most Read
mest læste indlæg bedre mode 2015

1. H&M Conscious

2. Besøg hos River and Raven

3. Sustainable Kimono Options

4, 5. og 6. What does a Sustainable Fashion Blogger look like part 1part 2part 3

7. Økologisk yoga tøj fra re-sources

8. Jeg bliver nødt til at overgive mig til en shoppingliste

9. Besøg hos Tricotage i Jægersborg gade

10. Remixing my wardrobe

Jeg er lidt overrasket at alle tre indlæg omkring bæredygtige modebloggere ligger i to 10, men det betyder bare at I får flere editions i det nye år. Ellers siger det mig, at I godt kan lide konkrete shopping tips, især til fysiske butikker, H&M Conscious er et emne som optager mange, og så er det heller ikke helt skidt, når jeg skriver lidt tanker omkring mit eget forbrug af tøj. Jeg vil prøve at lave endnu flere remixing indlæg, fordi det er sjovt for mig, men åbenbart også jer. Generelt vil bloggen fortsat være en blanding mellem min egen bæredygtige garderobe og konkrete shoppe tips.

ENG: I was surprised to see my “What does a fashion blogger look like” right in the top, with all three posts, but I believe that is proof that I can easily do number 4 and 5 in 2016. Otherwise you guys like when I visit shops and tell you where to buy sustainable fashion. My own wardrobe, and what I plan to buy is also pretty high up, and I will try to do more wardrobe remixing in the new year to inspire you how to use your current garments, and resist buying more. 

Most Commented
mest kommenterede indlæg bedre mode 2015

1. My Guide to wool and sustainability

2. 9 ways clothes can be sustainable

3. Perceived Obsolescence – Thought about consumerism

4. 19 sustainable summer sandals

5. What I like about the Capsule Wardrobe Concept

6. Get the look – fall trends to copy

7. Remixing my wardrobe 2*5 ways

8. H&M Conscious Exclusive – is it really worth the hype?

9. What I didn’t buy

Det er ikke altid de samme ting der scorer mange hits, som der scorer mange kommentarer. Jeg er altid vildt glad når mine lange guides bliver taget godt imod. Det tager lang tid at lave, men det er også noget af det jeg synes er aller mest vigtigt. Derudover kan I godt lide at snakke med om forbrugs-vaner. Både i forhold til når det gælder opfattet forældelse, mine køb og hvordan jeg sammensætter garderoben selvom jeg blir træt af den. At H&M igen får plads er ikke en overraskelse. Når man skriver så meget om bæredygtig mode, er de bare ikke til at komme uden om, og de fleste har en holdning til dem.

ENG: The most commented posts; I feel extremely happy when you leave feedback on my guides, like this wool guide. These take a long time to write, but I also think it is so important to do. Furthermore it seems many people enjoy discussing mine, and your’s consumer habits. That is good, because so do I, and it’s a topic that I will continue to wonder about next year. 

Instagram

Jeg bruger lidt instagram til en hurtigere mini-blog. Mine tekster er måske lidt længere end gennemsnittet, og jeg elsker at give lidt ekstra tanker med. Derfor syntes jeg også det var spændende at se tilbage på året der gik der.

Most Liked

See my insta-posts here.

Det er klart at folk er vilde med den samme farveskala som jeg. Striber optræder 3/9 gange, Skjorter 4/9 gange, og det er bestemt ikke upopulært at vise det samme outfit, eller varriationer af det samme. Det er dejligt, og jeg tror jeg vil fortsætte med stolt at bruge mit yndlings hash tag #outfitrepeater i 2016.

ENG: It seems apparent that people like the same colors as I do. This year I tried to create a more cohesive visual side on my instagram, and I think it is slowly getting better, one picture at a time. Stripes occur 3/9 times, shirts 4/9 times and I can easily show the same outfits over and over again. #outfitrepeater will be back in 2016.

Most Commented

most commentedEn anden ting jeg er vild med på instagram, er at man kan få en god dialog igang. Det viser mine mest kommenterede billeder helt tydeligt. Fx har vi diskuteret bæredygtigt undertøj, som jeg i løbet af året opgav at finde og i stedet gik i H&M (ikke conscious), eller grå vægge (min svaghed) og økologisk bomulds produktion. Netop denne del af det sociale medie tiltaler mig uendeligt meget, og jeg kan virkelig se hvordan vi inspirerer hinanden på kryds og tværs.

Jeg har kun medtaget de mest kommenterede fra sidste år, men kan sige at de allerede er blevet slået med annonceringen af Sustain Daily. Det er jo bare dejligt.

ENG: Instagram is great for asking questions, and it is really where I feel a true community feeling! My followers were right there when I asked about pod-casts, or if they were tired of my grey cardigan (ansver was no), and when I asked for fellow fair-fashion-bloggers. We also discussed underwear, because 2015 was the year when I gave up trying to find sustainable underwear and went to buy a big bag at H&M.

Hvad synes I var bedst på bloggen i løbet af året? Og hvad vil I gerne se mere eller mindre af?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne