Om bloggen

Bedre Mode giver dig konkrete tips til at skabe en mere bæredygtig garderobe. Det er Danmarks første blog som fokuserer 100% på bæredygtig mode.

Kontakt:

Kontakt mig på: johanne@bedremode.nu
For samarbejder, kontakt mit blognetværk på: kontakt@sustaindaily.dk

Om bloggen:

Bedre mode er for alle der elsker mode og samtidig interesserer sig for bæredygtighed. 

  • Hvis du køber økologisk mad, men aldrig har tænkt over hvor din t-shirt kommer fra.
  • Gerne vil elske dit tøj længere tid, men ender med at være træt af det efter noget tid.
  • Hvis du bliver spurgt hvor du har købt dit tøj, og gerne vil kunne svare lidt mere dybdegående.

Jeg deler mine daglige outfits, og viser hvordan man let kan shoppe ansvarligt og se smart ud. Jeg guider til de mest bæredygtige materialer og fortæller åbent om hvordan vores tøj bliver lavet. Sidst men ikke mindst, giver jeg konkrete shoppingtips. Hvis du ikke har tid til at kigge 100 forskellige webshops igennem, så er det heldigt at jeg gladeligt gør det for dig.

Læs mere om min holdning til sponsorerede indlæg og gennemsigtighed her.

Start fx med at tage et kig på min linksamling eller læse hvilke principper jeg selv shopper efter.

Jeg startede bloggen for at svare på mine veninders spørgsmål om hvor de skulle shoppe. Jeg havde længe tudet dem ørene fulde af hvor slem tøj industrien var, og synes selv at der fandtes en masse alternativer. Men havde ikke brugt år på at researche og var ret overvældede. Det vigtigste ved Bedre Mode var derfor, og er stadig, at vise fedt tøj der er lavet lidt “bedre”. Bæredygtighed betyder noget forskelligt for alle mennesker, men for mig er det bare vigtigt at det er lavet lidt bedre – mere miljøvenligt eller under bedre arbejdsforhold.

vinter outfit med små ændringer4

Om mig

Jeg hedder Johanne og har altid elsket modemagasiner og shoppingture. Det har jeg sikkert fået fra min Farfar som er reklamemand. Fra min mor har jeg fået en stor miljøbevidsthed og en holdning til hvornår noget er uretfærdigt.

Jeg bor på Nørrebro hvor jeg også studerer Design og Business på Københavns Erhvervsakademi. Til januar 2017 kan jeg forhåbentlig kalde mig Fashion Manager. Jeg elsker stribede trøjer, blå skjorter og grå vægge. Det vil du sikkert lægge mærke til 😉

Jeg har i snart 4 år kun beskæftiget mig med mode og bæredygtighed og snakket med de fleste danske mærker og designere inden for emnet. I 2015 startede jeg Sustain Daily, sammen med to andre seje blog-piger, og kan nu kalde mig medejer af Danmarks første bæredygtige bloggernetværk.

Følg med

For daglige opdates skal du følge med på instagram. Her opdaterer jeg dagligt og har seriøst de bedste snakke – du kan let blive en del af samtalen. Du kan også følge bloggen på bloglovin’ eller facebook. Så er du sikker på at du aldrig misser en update.

Følg bedremode på
instagram
facebook
bloglovin’