Year in review – most popular posts

Year in review – most popular posts

Year in review – most popular posts 960 360 BedreMode.nu

14.12.29 årets bedste indlæg bedremodenuNu går året jo på held, og jeg har taget et blik på, hvilke indlæg der var det mest populære; både i forhold til tal (altså hvor mange har klikket ind på det) og kommentarer. Det er jo ikke en 100 % skudsikker måde at bedømme hvad I har syntes bedst om, og derfor kommer de her i vilkårlig rækkefølge (som dog følger billederne  i læseretningen)

 • Interviewet med Rachel Kollerup er blevet læst meget, og jeg håber da meget at det har inspireret nogle. For mig, var det møde super spændende, da hun virkelig arbejder metodisk og videnskabeligt med bæredygtig mode. Læs det eller genlæs det hvis I virkelig vil møde en som ved hvad hun snakker om, eller besøg hendes hjemmeside her.
 • På en regnvejrsdag delte jeg 5 steder, hvor jeg selv finder information om bæredygtig mode. Det virkede til at falde i god jord, og det kan kun gøre mig glad, at andre også har lyst til at dykke ned i dette vigtige emne. Det kan være værd at kigge på, hvis man har lidt ekstra tid i juleferien.
 • Jeg brugte meget af efteråret på at drømme om en grå striktrøje og det virker til at jeg ikke var den eneste. Dette indlæg er i hvert fald læst mange gange, og også søgt på. Måske ramte jeg her plet i et af efterårets must-have items?
 • Årets mest kommenterede indlæg handlede om vaskemaskinefarve. Jeg smed to ternede skjorter i vaskemaskinen med grå farve, og ud kom to nye garderobe favoritter. Jeg blev ærligt talt overrasket over at dette var så populært, men jeg elsker også resultatet. Hvis nogle af jer prøvede det, så fortæl endelig om hvordan det gik!
 • Vi havde også en god diskusion om hvad I ser når I kigger i care-labels. Det undrede mig meget at folk kigger efter så forskellige ting, og jeres kommentarer bekræftede mig i at det er meget forskelligt hvad man finder vigtigt. Diversitet er jo heldigvis skønt.
 • I oktober besøgte jeg kjole bytte butikken Resecond, og delte min mening. Jeg er både positiv og lidt forbeholden over for konceptet, og det viste sig at der var flere der også havde tænkt sig at besøge stedet. Det må I endelig gøre, for jeg tror det bliver bedre jo flere der er med.
 • Jeg fik også god respons på mit indlæg omkring læder. Det er et svært område, og især fodtøjet kan være super svært at finde i en bæredygtig version. Derfor lavede jeg 5 spørgsmål, som man kan bruge når man prøver at undersøge lædervarer.
 • Tilsidst tog I også godt imod da jeg delte mine køb og anskaffelser i 2014. Jeg glæder mig til at shoppe endnu mere skønt bæredygtigt tøj i 2015 og dele det her.

Det har været så spændende at blogge om mode og bæredygtighed i det meste af 2014. Det er svært at vælge egne favoritter, men elsker især at finde nye brands og fortælle om dem, da det var den største motivation for sidens start.

Har I haft nogle favoritter her inde, eller noget I gerne vil se mere til?

ENG: This is a review of my most popular posts during this fun year of blogging about fashion and sustainability.
– Interviews with designers – unfortunately these are still not translated
I shared 5 places to read about sustainability
I was looking for grey knits, and so were many others
I machine dyed two shirts and got great response
– When asking what people see when they look at the care-label I got such a good discussion going
– October had me visiting a dress exchange shop.
– I made a guide about what to ask when researching leather products.
I shared all my buys in 2014.

 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
1 kommentar
 • Dejligt tilbageblik, du har lavet mange gode, brugbare og fine indlæg.

  God nytår 🙂