Fremhævet Interviews

4 inspirerende citater omkring mode

14.08.01 tanker omkring modeåret1Igår var jeg ude med en god veninde for at tage billeder af hendes seje “bedre” sko. Dem skal jeg nok snarrest vise. Jeg lokkede hende også til at tage lidt billeder af mig, i H&M Lyocell jakke samt shorts fra genbrug. De er faktisk købt i genbrug mere af nød end af princip fordi den facon jeg gerne ville have ikke fandtes i butikkerne i år. Jeg synes selv hun klarede det (veninden bag kameraet) ganske godt, så kunne ikke vente med at udgive dem. Godt hjulpet af vestre kirkegård selvfølgelig.

Lige om lidt er der modeuge – igen. En evig reminder om at moden har en fast cyklus og skal gentage sig selv igen og igen, og hurtigere og hurtigere. Det ville jeg egentlig have sagt noget klogt om, men jeg kunne ikke finde rundt i mit hoved, så derfor vælger jeg at citere andre. Jeg håber I kan engelsk.

14.08.01 tanker omkring modeåret2

 

“How did we reach an era where we have to certify things that should be normal?’ I was born before fast fashion. When I was a student and when I started working, we didn’t have fast fashion and yet I managed to get dressed every day in a nice way. I just invested in pieces which were good quality and would last a long time in my wardrobe. Call it ‘eco-fashion’ if you like, but I think it’s just common sense” – Carlo Petrini – founder of the Slow Food movement

 

“You make them so cheap so that people feel rich because they can buy so much, you’re giving the consumer what they want. Well, my children want sugar every single day, but I don’t give it to them!” Livia Firth omkring High Street butikker.

 

“Everything fashion – and admittedly, I am talking about the established fashion industry, the big brands — does is predicated toward teaching consumers that they need the new and last season is the old, and this goes for high fashion and the high street, where I have even heard some friends advise others that if they have worn a garment to death, they should just get rid of it, and not even bother trying to clean it. The cleaning costs more than the piece of clothing.” – Vanessa Friedman

 

‘‘Of course I try not to waste and my way of not wasting is to try to concentrate on quality not quantity. And you know my message, it is buy less, choose well, make it last. Even better, don’t buy anything. Don’t buy any clothes for ages until you really have to.” – Vivienne Westwood

14.08.01 tanker omkring modeåret3

Måske passer mit tegneserie smil ikke sammen med så seriøse citater, men det er vel min blog… Håber stadig I kan tage det seriøst.

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar