Outfits

3 måder at style: bluse fra Tricotage

Reklame: Bluse er modtaget til test

I dag har jeg endnu tre outfits til jer. Det er min måde at vise jer min efterårs capsule, og samtidig dykke lidt ekstra ned i nogle af de nye tilføjelser. I dag skal det handle om en mega lækker bluse – som dog ser helt basic ud.

Da jeg i sensommeren besøgte Tricotage butikken i Jægersborggade, spurgte de søde damer om ikke jeg ville teste deres nye økologiske uld/bomuld blanding. Og hvem kan sige nej til det? I starten var jeg lidt splittet omkring blusen, for den ser ikke ud af meget. Men jeg blev langsomt overbevist. Og her kommer tre outfits til at bevise det.

styling 1

Styling 1

Simpelt med et strejf af simpelt. Og jeg kan lide det. Det her er et outfit til stille dage på kontoret. Det siger ikke så meget, men det siger heller ikke “jeg ville hellere være blevet i sengen” hvilket jeg synes er vigtigt.

Bukserne her vil jeg dog kort lave en bemærkning til – det er desværre et af de stykker tøj som har skuffet lidt. Jeg har ikke fået brugt dem så meget som jeg havde håbet, til trods for at jeg ventede et halvt år med at købe dem. Jeg giver dem lige en sæson mere, og ellers må de videre…

styling 2

Styling 2

Absolut yndlingsstyling i denne omgang, og også grunden til at de sorte bukser ikke er brugt så meget. Disse grå har nemlig slået dem af pinden.

Jeg troede grå i grå ville være kedeligt, men jeg synes bare det gør outfittet mere spændende. To nuancer af grå, begge lækre uldblandinger. Mums. Tørklædet er fra genbrug, og tilføjer lige det ekstra der er brug for for at tage det fra enkelt til spændende.

styling 3

Styling 3

Akavet posering – I know. Men altså stadig et godt outfit hvis jeg selv skal sige det. Brigida sweateren er en som deler vandene, men jeg elsker den altså. Og så tilføjer den lige lidt ekstra varme. Det her er et outfit der er perfekt til en praktisk søndag, eller en efterårsdag med mange gøremål.

Tricotage er et lille Nørrebro firma som laver hvad jeg vil kalde slowfashion. De bruger de samme prints og snit hvert år, og det virker bare. Deres tøj ser ikke ud af meget fra start af, men det vokser på en. Det er samme historie fra alle jeg kender som har deres prik-mønster kjoler.

Den grå bluse er virkelig vokset på mig i løbet af sæsonen, og jeg glæder mig til også at tage den med ind i vinteren. Jeg tænker at den også kan bruges under skjorter, cardigans og endda de tykke striktrøjer når vejret bliver mega koldt. Hvis du mangler en god gave idé til en person som elsker basic, så ville jeg overveje denne.

Hvad er din favorit fra denne omgang? 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Sidsel
  30/11/2017 at 19:53

  Den ser faktisk ret fin og alsidig ud 🙂
  Jeg har stadig en “fordom” om at grå vil få mig til at se kedelig og bleg ud, men når jeg ser det på andre, synes jeg aldrig det er tilfældet. Og det kan jo faktisk være ret elegant…
  Jeg har straks kigget lidt rundt på Tricotages side – lækkert! Har noteret uldundertrøjen og et par bluser til senere (når der “må shoppes” igen) – men hvad er det for en kjole du nævner? Er det den der er sådan en skjorte-kjole med krave og bindebånd?
  Jeg leder faktisk virkelig meget efter et par vide, sorte bukser….hvor er dine fra?
  PS. Synes også look 2 er det fedeste, men de er alle 3 gode!

  • Besvar
   johanne
   30/11/2017 at 20:18

   Hej Sidsel
   Det er sjovt med følelser omkring farver sådan. Men du skal jo kun prøve det, hvis det føles rigtigt.

   Den kjole jeg snakker om, er nok mere deres sommer silhuet. De kører altid variationer over kjoler i prik-mønstret.
   Og mine bukser er fra Filippa K for to sæsoner siden. Men jeg kan anbefale at kigge på armedangels eller people tree for bukser

  Skriv en kommentar