Personlig

10 ting jeg tænker på lige nu

IMG_3662

life update

Det er længe siden at vi har kørt 10 ting her på bloggen, så jeg tænkte at jeg ville tjekke ind med en lille life-update og 10 random tanker.

Der er ikke mange der ved det, men jeg arbejder faktisk to jobs lige nu, hvilket til sammen giver meget mere end fuldtid. Det ene er et deltids tjenerjob, og det andet er at drive Sustain Daily. Det første er betalt, og det andet er det der fylder min sjæl og alle mine tanker 24/7. Desværre betyder det mindre tid til bloggen – hvilket jeg begræder lidt.

Det er fedt at kunne dykke ned i endnu flere aspekter af bæredygtighed, men det er jo stadig tøjet jeg brænder mest for. Derfor er det også mega fedt når jeg bliver inviteret ud og snakke om det – fx til december hvor Ladies First holder et fedt event, som du kan komme med til!

10 random om livet pt

 1. Jeg elsker når arbejde, kaffe, frisk luft og gode mennesker kan kombineres. Som fornylig hvor Emma og jeg mødtes til kaffe/fotodate. Billederne herfra er outtakes fra det “rigtige” shoot.
 2. Hvorfor er mange cafeer så mælkesnobbede? Det bliver mere og mere udbredt med soyamælk, men nogle holder stædigt igen, og jeg forstår ikke hvorfor?
 3. Jeg bliver nødt til at have farver på hver dag. Min tjener uniform er helt sort, og derfor føler jeg mig nu forkert i helt sorte outfits uden for arbejdet.
 4. Bæredygtig cykelhjelm? Findes det, eller er det bare bæredygtigt at passe på sit hoved. Har lovet min gudmor at jeg ville købe cykelhjelm inden jeg blev klippet næste gang, og nu er klipningen booket.
 5. Har insta-stories også overtaget jeres instagram kiggeri? Jeg elsker bare at lade dem køre mens jeg fx børster tænder eller smører mad. Dårlig vane, tidsfordriv og hygge i én.
 6. Jeg blev overvældet over at så mange af jer kommenterede på mit indlæg om brændt tøj. Det var også en forfærdelig sag, og jeg er stadig ikke helt landet et god sted efter det – H&M gør jo stadig en masse fedt for genanvendelses teknologi fx. 
 7. Jeg er stadig i tvivl om hvordan jeg fremover skal fokusere på nye tendenser. Men det vil jeg altså, og mine kollege indlæg har altid været populære, og jeg elsker at guide jer til mere bæredygtig shopping!
 8. Jeg er blevet verdens mest dovne kok, fordi jeg både spiser morgenmad og frokost i en virkelig god kantine. Hvorfor så lave mad når jeg kommer hjem?
 9. Mikroplast er stadig et kæmpe emne, men jeg synes dog det er bedre at bruge verdens plastik end at brænde det. Selv seje Parley ved godt at det ikke er optimalt, men dog bedste alternativ.
 10. Jeg elsker at undervise – også mere end jeg havde husket. Har netop sagt ja til at holde en række workshops for journalist forbundet igen i Januar – og glæder mig meget! Måske jeg også selv skulle arrangere nogle workshops?

Det var 10 tanker fra mit liv. Hvad tænker du på for tiden?

IMG_3666 kopi

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

Relateret indhold

10 kommentarer

 • Besvar
  Liselotte
  30/10/2017 at 15:23

  ad 2) Det er ofte havremælk nu, de steder, der før havde sojamælk. Og panikken indfandt sig, for det er mindre smart med min tyre cøliaki.

  Men det virker, og særligt iKaffe kan jeg sagtens indtage også herhjemme. Det skiller ikke, men det der skiller er, at det lige nu er udsolgt over hele byen, fordi de holdt en kampagne og samtidig ændrede reglerne for dem, der sælger det fra butikkerne.

  Man skal købe mindst en halv palle, om mit lille veganersupermarked, Astrid og Aberne er fysisk lille, så ejeren er mildest talt bekymret for, at vi kommer til at falde over det.

  Ad 3) Findes der virkelig bedemænd eller folkekirker (med sortklædte kordegne) med gode kantiner? Bliver mere og mere spændt på, om du nogensinde fortæller, hvor der er noget så sjældent som en god kantine?

  Ad 8) Hvad spiser din kæreste, hvis du ikke spiser til aften? Laver han bare superspændende mad alene, eller sidder han stille og drømmer om en god kantine, mens han tygger sig igennem det forhåndenværende 🙂

  • Besvar
   johanne
   30/10/2017 at 16:06

   Hehe der fik du mig til at le 😉 Tak for det!
   Ja, har godt lagt mærke til den med havremælken. Og meget fint – men der er stadig steder der nægter at have et ko/laktose-frit alternativ.

   Det er ikke en hemmelighed hvor jeg arbejder – det er nemlig Akademikernes A-kasse. Det er også her Sustain Daily har fået plads på et iværksætter forløb som hedder AKA start-up. Og i kantinen er 5 mand ansat til at bespise 200 mennesker – så maden er friklavet hver dag. Det er meget sjældent med en in-house-ikke-udliciteret-kantine.

   Og min kærestes livret er fyldt pasta. Om jeg fatter at man kan spise det så tit til aften… Men det kan man altså så

   • Besvar
    Liselotte
    30/10/2017 at 16:50

    Ja, Coffee Collective blandt andet. Hvad skal man sige …

    Ok, Magistrenes kantine er også virkelig god. Der må være en tendens 🙂

    Fyldt pasta, alt i en bid. Måtte jeg spise det, ville jeg nok også gøre det hver dag i de første 2 uger.

 • Besvar
  Liselotte
  30/10/2017 at 15:25

  Hold da op, hvor vælter der stavefejl eller måske autokorrektur fejl … Finder mig lige en kom kaffe mere til at dæmpe den flove smag …

 • Besvar
  Nina
  31/10/2017 at 15:18

  Jeg er ikke stødt på nogle ‘bæredygtige’ hjelme jeg ville bruge, men tjek evt. patagonia (man kan godt cykle med en klatrehjelm). Skulle det værste ske, er det sindssygt ubæredygtigt ikke at passe på sin egen knold; selv det mindste hospitalsophold generer virkelig meget skrald, og går det helt galt kan man ende i nogle meget lange forløb. For ikke at snakke om at det er ret ufedt med hjerneskader. Hvis du passer godt på din hjelm, kan du også have den i ret lang tid. Køb den så!

  • Besvar
   johanne
   01/11/2017 at 15:40

   Tror bare jeg køber en best i test hjelm… hovedet er vigtigst

 • Besvar
  Mette M
  01/11/2017 at 10:21

  Jeg er helt forelsket i den her cykelhjelm http://www.cellutech.se/helmet.html
  Fordi den ikke er af plastik og fordi den er så smuk (og det er der ikke så mange cykelhjelme der er) men jeg tror ikke den er sat i produktion endnu. Der er vist andre cykelhjelme på markedet i træ..

 • Besvar
  Thea // Nordrobe
  02/11/2017 at 00:49

  Jeg har en bæredygtig cykelhjelm fra Eco2 🙂

 • Besvar
  VenterPaaVinBlog
  11/11/2017 at 11:43

  Kaffe med rødmossede kinder i vintersolen, er virkelig skønt (:

  – A

 • Skriv en kommentar