Personlig

10 ting i Maj


15.05.25 ti ting i maj2
God pinse-morgen. Hvor er det dejligt at vågne op og indse at man har en dag mere i sin weekend. Ikke at weekend og hverdag som sådan er forskellig, når man er en studerende i eksamens periode, men stadig. Jeg har tænkt mig at nyde den i fulde drag, og det arbejde som skal laves, vil komme til at foregå i sengen, for sådan en dag trænger jeg til. Men først får I lige mine 10 mere eller mindre random tanker i Maj.

1. Billigt tøj kan stadig være for billigt og for dårligt – selvom det er økologisk. Og jeg burde vide bedre, men er alligevel faldet i, med en t-shirt som blev grim efter kun en vask.
2. Fordi jeg har fået sponsoreret stof til min eksamens opgave, overvejer jeg at fejre at den er overstået med en t-shirt af sindsyg høj kvali fra The Baand.
3. Jeg elsker at møde brands og snakke med dem om hvad de gør. Senest har det været Skall Studio, Re-sources og kort forbi Ecoture.
4. De danske øko jordbær smager vildt godt lige nu, men jeg må tilstå at jeg har tyvstartet med dem fra spanien for en måned siden.
5. Generelt er der godt gang i grøntsags sæssonen, og jeg genoptager derfor min ugentlige pose fra Københavns Fødevarefællesskab. Hvis nogen overvejer at melde sig ind skal I helt klart gøre det hen over sommeren. Sjovere grønsager + mere tid til at lave dem = lækkert.
6. Tøj biblioteket CHARE-room måtte desværre lukke i denne måned. Det gjorde mig ganske ked af det, men nu gir jeg re-second en chance på ny.
7. Selvom jeg tænker over tøj og bedre forbrug ofte, så er det ikke altid med tanke på hvorfor. Dette indlæg siger det meget godt.
8. Samtidig blev jeg også ret ærgerlig da jeg læste en artikel i Information om at vi gerne vil, men ikke reelt handler når det kommer til at være mere grønne.
9. I samme forbinelse overvejer vi ferie planer for tiden. Jeg kunne godt tænke mig at tage steder hen hvor tiden står stille, og man ikke bruger så meget. Og for det tror jeg at man skal ud af byen.
10. Jeg fik bestil mine sandaler, men de to så lang tid om at komme at jeg endte med et andet par i en butik. Endda et par der slet ikke var på listen. Har I fundet nogle gode sandaler i år?

ENG: My more or list random thoughts for May:
1: Cheap t-shirts are still cheap and bad, regardless of organic. I still need to truly learn this. 2: And because of this I am contemplating treating myself with a truly good one when my exam ends. 3: I love meeting brands and hearing about their stories into sustainability. 4: The Danish Organic Strawberries are at their best right now, but I confess to having started earlier with conventional spanish ones. 5: Generally the vegetable season is good right now. 6: The shared walk-in closet CHARE, had to close. 7: I sometimes need to be reminded of the basics of why sustainability matters. 8: Also I recently read that Danes think about the climate a lot, but are not really into changing their habits. 9: We are planning our holidays at the moment, and I want to go somewhere where the pace is slow. 10: I ordered sandals from my list, but they were so slow to arrive that I ended up buying another pair in a shop (also ethically correct) Have you gotten sandals this year?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

Relateret indhold

1 kommentar

 • Besvar
  Hanneke
  26/05/2015 at 22:42

  Since you made the effort of sharing your thoughts, even during exams, I thought I’d share some of mine with you and your readers:
  1.I thought about making a capsule wardrobe this summer, but l keep falling back on winter gear so much that it just doesn’t seem practical.
  2.My birthday is coming up in two weeks and I made peace with the fact that I will be halfway through my thirties.
  3. That is mainly because I feel good things are coming my way(in a rather cosmic kind of way), possibly a radical career change in a few years.
  4. Moving slow and building brick by brick is a good thing and it suits me.
  5. Are our bodies programmed to crave seasonal veggies, for I am so into lettuce and radishes?
  6.It must be hard times for flower shop owners, when everything is in full bloom and there to be picked!
  7.I found my b-day dress, Dutch design, ethically produced and pre-owned (not secondhand, because it is new).Win,Win, Win!
  8.Instagram is such a wonderful medium. It feels so good to connect with like minded people from around the world.
  9. I feel I should step up now and start blogging, but I am not sure I can put in the amount of time that is needed.
  10.Webshops in the Netherlands, selling ecofriendly and ethical clothes, have really bad buyers, in my opinion. They never run the pieces of a collection I like best. But it could be just me and my
  (weird, not typical Dutch?) taste too….

 • Skriv en kommentar